In het Nederlands...

Welkom op de Nederlandstalige pagina van deze website. 

Sher is een gezellige singer/songwriter en entertainer uit Nijmegen. Daar speelt ze regelmatig in kroegen, festivals, bruiloften en partijen. Sher is vooral te herkennen aan haar lage, warme en soulvolle stem, haar enorme repertoire aan nummers, en haar gave ieder publiek in te pakken met haar persoonlijke shows vol zelfspot en humor. 

Het liefst reist ze het hele land door, op zoek naar allerlei muzikale avonturen. De droom is alle plekken in Nederland een keer plat gespeeld te hebben. 

Die droom is ze steeds meer aan het verwezenlijken met ondertussen ook steeds meer optredens in het buitenland waaronder Egypte, Bonaire, Australië, Italië, Aruba, Curaçao en vele andere mooie plekken.  

Sher speelt solo maar juist ook in duo's of complete bands, alles is mogelijk.

Eigen werk, covers, verzoekjes, thema feesten en ook tribute acts behoren tot de mogelijkheden.

Bij het kopje: "music and repertoire" vindt u een greep uit de nummers die ze doen maar ze kunnen er ondertussen over de 800 dus er zit vast iets leuks voor u bij.

Kijkt u gerust rond op deze site voor meer info, video's, foto's ed. 

Mocht u contact willen opnemen, dan vindt u de benodigde contact informatie aan de onderkant van het rechter menu. Ook op Instagram wordt dagelijks veel gepost dus kijk daar ook eens rond. Daar vindt u ons op shermusic.nl. 

Hopelijk tot snel een keertje!