About...

 

 Sher is een singer/songwriter/entertainer uit Nijmegen.

 

Leeftijd laten we maar even achterwege maar laten we zeggen dat ze al wat ervaring heeft. 

 

Geboren in Nijmegen, opgegroeid in Buren (Gld) en daarna weer naar Nijmegen gekomen om te studeren en nooit meer weggegaan.

De grote passies zijn toch wel muziek, reizen, bier en alles met katten. 

 

Sher heeft geschiedenis gestudeerd maar kwam er al snel achter dat de horeca en reiswereld op dat moment interessanter waren. Na tijden in deze sectoren gewerkt te hebben, rolde ze via Café Dollars, in Nijmegen, de muziekwereld in. En dat bleek de juiste keuze te zijn. Jaren later is ze niet meer weg te slaan van nationale en internationale podia. 

 

Er worden nu voornamelijk covers gespeeld maar het doel is uiteindelijk om ook het eigen werk wat groter te maken. Maar alles op z'n tijd. 

 

Qua genre zit Sher met eigen werk een beetje in de kleinkunst, pop en folklore hoek. Met haar kenmerkende lage en warme stem merk je de inspiratie van zangeressen als Tracy Chapman, Nina Simone, Stevie Nicks en Beth Hart. 

Maar, je kunt Sher altijd enthousiasmeren voor ieder genre. 

 

2019 was eigenlijk het beste jaar qua optredens alleen drie maanden later kwam het virus de wereld in. Dat zette alles op z'n kop waaronder de muzikale ambities van Sher. Gelukkig heeft ze niet stil gezeten en in die tijd bv een opleiding tot music manager afgerond en is als vrijwilliger en zangdocent aan de slag gegaan. 

 

Hopelijk gaat 2021 straks gewoon weer verder waar we in 2019 waren gebleven. Blijf gezond maar blijf ook vooral naar muziek luisteren. You Never Rock Alone. 

 

 

Other recommended sites: