About...

 

 Sher is een veelzijdige, goedlache en vooral een gevaarlijk charmante singer/songwriter/entertainer uit Nijmegen.

 

Leeftijd laten we maar even achterwege, maar laten we zeggen dat ze al wat ervaring heeft. 

 

Geboren in Nijmegen, opgegroeid in Buren (Gld) en daarna weer naar Nijmegen gekomen om te studeren en nooit meer weggegaan.

De grote passies zijn toch wel muziek, reizen, bier en alles met katten. 

 

Sher heeft geschiedenis gestudeerd maar kwam er al snel achter dat de horeca en reiswereld op dat moment interessanter waren. Na tijden in deze sectoren gewerkt te hebben, rolde ze via Café Dollars, in Nijmegen, de muziekwereld in. En dat bleek de juiste keuze te zijn. Jaren later is ze niet meer weg te slaan van nationale en internationale podia. 

 

Sher is vooral bekend van haar vele shows met covers maar het eerste eigen werk staat inmiddels ook al op Spotify. In Nijmegen, en omgeving, is ze inmiddels al uitgegroeid tot een lokale bekendheid en ze staat te popelen om ook de rest van Nederland te betoveren. 

 

Qua genre zit Sher met eigen werk in de kleinkunst, pop en folklore hoek.

Met haar kenmerkende lage en warme stem, merk je daarnaast de inspiratie van zangeressen als Tracy Chapman, Nina Simone, Stevie Nicks en Beth Hart. 

Maar, je kunt Sher altijd enthousiasmeren voor ieder genre. 

 

2019 was een topjaar qua optredens, en 2020 zou dit alleen maar overtreffen,  alleen drie maanden later kwam het virus de wereld in. Dat zette alles op z'n kop waaronder de muzikale mogelijkheden van Sher. Gelukkig heeft ze niet stil gezeten en in die tijd bv een opleiding tot music-manager afgerond en is als vrijwilliger bij bejaardentehuizen en als zangdocent, op middelbare- en basisscholen, aan de slag gegaan.

En, ze is een tweede bedrijf gestart. Vanuit een klein theater in Nijmegen kun je met een gezellig groepje mensen nu bruidsjurken en foute jurken passen. Kijk gerust op www.pretmetjurken.nl voor meer info daarover.

 

De boekingen stromen gelukkig inmiddels weer binnen voor 2022 en 2023 dus het lijkt weer allemaal de goeie kant op te gaan met livemuziek.

Maar voor nu, blijf gezond en blijf ook vooral naar muziek luisteren. Of dat dan nog even tijdelijk vanuit een woonkamer is, of straks weer op de grote pleinen en feestlocaties. Muziek blijft altijd bestaan!

You'll Never Rock Alone. 

 

 

Andere aanraders: